logo

Актуелности

Младеновац не заборавља

alt

Председник градске општине Младеновац Владан Глишић са сарадницима, на годишњицу Нато агресије на Републику Србију, одајући пошту палима, положио је данас цвеће код Спомен - чесме у Градском парку.

У тренуцима када у Младеновцу траје даноноћна акција пружања помоћи становништву и јавним службама у борби против епидемије вируса COVID - 19, нису заборављени наши суграђани који су пре двадесет једну годину положили животе бранећи слободу и част своје отаџбине.

Према правилима ванредног стања које је на снази у Републици Србији, без јавног окупљања, уз спроведене мере заштите препоручене од стране Министарства здравља, представници градске општине Младеновац једни уз друге, у истом строју, поново су на линији одбране онога што је за једну државу најважније, очувања здравља и живота наших грађана, са заједничким и јединственим ставом да се године разарања и страха никада не понове.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.