logo

Актуелности

Хуман гест младеновачких пчелара

alt

Друштво пчелара "Космај" из Младеновца донирало је градској општини Младеновац своје производе. Идеја младеновачких пчелара је да Штаб за ванредне ситуације градске општине Младеновац поклони ове здраве производе особама које спадају у ризичну категорију или су изложени повећаном ризику од заразе. У име Друштва пчелара "Космај" 57 килограма меда и 71 бочицу прополис капи, представницима градске општине Младеновац уручио је пчелар, Игор Станковић.

"Ову инцијативу покренуо је Савез пчеларских организација Србије са жељом да у тешким тренуцима покажемо солидарност. Како је познато да пчелињи производи имају позитиван утицај на јачање имунитета, овом акцијом смо желели да дамо скроман допринос борби против ширења вируса", рекао је Станковић.

У име градске општине Младеновац производе је примио члан оперативно - техничког тима Штаба за ванредне ситуације, Стефан Ивановић.

Ивановић се овом приликом захвалио пчеларима на хуманом гесту и рекао да ће мед и прополис капи бити уручени младеновачкој Болници и Дому здравља, односно медицинским радницима ових установа који су у првим линијама борбе против вируса.

"Здравствени радници који су ангажовани у привременој болници на Београдском сајму, запослени у Хитној служби, амбуланти за фебрилна стања и респираторне инфекције, стоматологији, свакодневно су изложени ризицима, а њихова бескомпромисна одлучност да брину о здрављу сваког од нас је за неизмерно поштовање и захвалност", рекао је Ивановић.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.