logo

Актуелности

Глишић уручио донацију млaденовачких пчелара болници и Дому здравља

alt

Командант Штаба за ванредне ситуације, Владан Глишић, обишао је Специјалну болницу за интерне болести и Дом здравља у Младеновцу како би пружио подршку и изразио захвалност здравственим радницима на свему што чине у овим данима када се Србија и Младеновац боре против ширења вируса Ковид-19. Глишић је, заједно са својим сарадницима, уручио овим установама пчелиње производе, мед и прополис капи, које су општини  Младеновац донирали младеновачки пчелари.

"Медицински радници тренутно обављају најтежи и најзначајнији задатак у спречавању ширења вируса Ковид-19. Они се свакодневно сусрећу са изазовима које ова епидемија носи и зато заслужују нашу захвалност, подршку и помоћ у сваком смислу. Захваљујем се и нашим пчеларима који су имали поверења у локалну самуправу и донирали нам своје производе, знајући да ћемо их определити онима који то у овом тренутку највише заслужују" рекао је Глишић.

Директорка Специјалне болнице за интерне болести, Весна Ђукић и директорка младеновачког Дома здравља, Душица Миловановић, захвалиле су се команданту Штаба за ванредне ситуације градске општине Младеновац и Друштву пчелара “КосмајÃ¢€ на донацији. Оне су нагласиле да у овим тренуцима пуним изазова, здравственим радницима свака подршка много значи.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.