logo

Актуелности

Разговором до решења свих иницијатива и потреба грађана - збор грађана у Рајковцу

alt

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић са својим сарадницима, разговарао је са становницима МЗ "Рајковац" о решавању њихових проблема и реализацији иницијатива које су покренули преко своје месне зајденице. Глишић је обавестио суграђане да су почели радови на изградњи пешачке стазе од Цркве до ресторана „ДраговићÃ¢€œ, чиме ће се решити дугогодишњи проблем безбедности учесника у саобраћају. Он је подсетио да је у Рајковцу у претходне четири године асфалтирано више од пет километара путева а више од шест километара санирано каменом подлогом је. Такође, изграђена је нова саобраћајна петља код гробља.

У Рајковцу је у плану изградња два километра канализационе мреже, терена за мале спортове и дечијег игралишта, као и наставак изградње водоводне мреже. Такође, биће асфалтиране све преостале улице у насељу.

Глишић је са овог скупа поручио да одговорна општинска власт увек ослушкује иницијативе грађана и да њихове потребе морају бити на првом месту. За све има новца и за све постоји решење, рекао је Глишић окупљеним становницима Рајковца и договорио са њима који ће пројекти, као приориетни, бити реализовани у наредном периоду.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.