logo

Актуелности

Старији младеновчани уживали у лепотама Космаја

alt

Дружење на Космају организовано је за другу групу старијих Младеновчана који су и овог пута били су у прилици да упознају природне лепоте ове планине и обиђу наше значајне културно-историјске споменике, манастире Павловац и Тресије, спомен костурницу, видиковац и споменик на Космају. Поред тога, пензионери су уживали и у дружењу, рекреацији, песми и игри.

На Космају им се придружио председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, који се још једном захвалио старијим Младеновчанима што су у време ванредног стања и мера изолације били најдисциплинованији грађани нагласивши да су, захваљујући њима, сачувани животи грађана.

Пензионери су такође били у прилици да, у директној комуникацији, у опуштеној атмосфери и пријатном разговору, питају председника општине све оно што је у њиховој сфери интересовања али и да укажу на многе ствари на којима би требало радити како би сви заједно, у нашем Младеновцу, живели боље.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.