logo

Актуелности

Соларни мерач брзине у зони ОШ "Свети Сава" - бринемо о безбедности најмлађих учесника у саобраћају

alt

У зони основне школе "Свети Сава", у Космајској улици у Младеновцу, претходних дана постављен је соларни мерач брзине возила. Дигитални мерач брзине постављен је захваљујући сарадњи Градске општине Младеновац и Фондације Ана и Владе Дивац.

"Пре свега захваљујем се Фондацији Ана и Владе Дивац која је препознала труд који улажемо у повећање безбедности деце у саобраћају и финансирала дигитални мерач брзине возила. Сличне мераче обезбедили смо и у зони основне школе Коста Ђукић у улици Војводе Вићентија, а наш план је да у наредном периоду у зонама свих школа, где је потенцијални проблем неприлагођена брзина возила, поставимо овакве мераче.

Мерачи брзине делују превентивно на возаче и свакако ће умногоме помоћи када је реч о безбедности у саобраћају, а поготово када је реч о безбедности деце у саобраћају", рекао је Стефан Ивановић, представник Комисије за безбедност саобраћаја на путевима градске општине Младеновац.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.