logo

Актуелности

Одржан састанак са директорима основних школа

alt

Поводом почетка нове школске године председник ГО Младеновац Владан Глишић и члан Већа задужен за образовање Дејан Степановић организовали су састанак са директорима младеновачких основних школа.

На састанку је разговарано о почетку наставе и условима у којима се она одвија, с обзиром на актуелну епидемиолошку и здравствену ситуацију са корона вирусом. Директори основних школа су обавестили представнике општине да су потпуно спремно дочекали почетак школске године и да су ученици у одељењима подељени на групе и различите смене, како би се очувала здравствена безбедност деце, али и запослених.

На састанку је договорено да се одради припрема за наредну грејну сезону, као и да школе доставе предлоге за потребне инвестиције и одржавање објеката основних школа за следећу школску годину.

.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.