logo

Актуелности

Изабрани извршни органи власти у Младеновцу

alt

На седници Скупштине Градске општине Младеновац одржаној у сали биоскопа Центра за културу и туризам, одборници локалног парламента изабрали су ново руководство општине.

Функцију председника Градске општине Младеновац у наредне четири године обављаће др ветеринарске медицине Владан Глишић, са изборне листе "Александар Вучић - За нашу децу", који је на челу општине Младеновац био и у претходном мандату. За заменика председника изабран је Дејан Вићовац (СПС), док ће функцију заменика председника Скупштине, као и у претходне четири године, обављати Душан Игњатовић (СДПС).

За чланове Већа Градске општине Младеновац изабрани су: Драган Вукадиновић (СНС), Сузана Васић (СНС), Богдан Вуксановић (СНС), Бојан Станојевић (СНС), Дарко Ћебић (СНС), Вељко Лукић (СНС), Зоран Јоцић (Покрет социјалиста), Дејан Степановић (Самостална српска странка) и Дејан Ивковић (Јединствена Србија).

Захваљујући се на указаном поверењу грађанима и одборницима Скупштине, Владан Глишић, председник Градске општине Младеновац је рекао да је његова кандидатура за председника општине резултат заједничког рада и да је свима захвалан на томе.

“Велика је част и задовољство али и велика одговорност и обавеза да у наредне четири године заједно са својим тимом водим општину Младеновац. Пред нама је период пун изазова али смо спремни да вредно и поштено радимо у интересу грађана општине Младеновац.

Осећам се поносно што сам део наше велике фамилије Српске напредне странке, што сам уз вас научио шта је одговорност, политичка честитост и поштење, дата и одржана реч. Поносан сам што су грађани стекли поверење у наш рад, поштују нас јер су схватили да радимо у њиховом интересу, да смо озбиљни и посвећени у намери да проблеме решавамо плански и дугорочно. У току су велики инфраструктурни пројекти -далековод, гасификација, постројење за прераду отпадних вода, рециклажни центар, асфалтирање преко 300 км путева, обновили смо више јавних објеката и установа - Дом здравља, Геронтолошки центар, Музеј и неколико објеката основних школа, спортских објеката, објеката месних заједница.

Подигли смо споменик Деспоту Стефану Лазаревићу који полако постаје један од симбола Младеновца. Настављамо да радимо и градимо. Само резултати и добра дела се памте и остају. Настављамо велики инвестициони циклус развоја наше општине, где ћемо сви заједно радити на повећању броја радних места, побољшању квалитета здравства, школства, заштите животне средине и изградњу нових километара водоводне и канализационе мреже. Израдом планова детаљне регулације створићемо услове за уређење нове индустријске зоне, нове зелене пијаце, вртића, нових паркинг гаража, чиме ћемо показати на најбољи начин како се воли свој град.

Колико год желимо успешан, модеран и леп Младеновац, не можемо до њега без добре и искрене сарадње свих политичких групација и грађана. Имамо енергију, снагу, вољу и јасну визију просперитета и бољег, квалитетнијег, сигурнијег живота свих наших грађана. Следећи политику нашег председника Александра Вучића успели смо да покренемо Младеновац и припремимо га за дане који долазе. Желим да са овог места сви дамо нашем председнику Александру Вучићу велику подршку његовој борби за очување граница наше земље, мир и будућност Србије. Живела Србија", поручио је Глишић.

На скупштинском заседању, одборници су изгласали да се за вршиоца дужности директора ЈКП "Младеновац" постави Владета Лучић, за вршиоца дужности директора ЈКП "Паркинг сервис Младеновац" Маја Јовановић, а за вршиоца дужности директора СРЦ "Љубомир Ивановић-Геџа" Милић Млађан.

alt altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.