logo

Актуелности

Флуоросцентни прслуци за основце

Флуоросцентни прслуци за основцеДанас је у ОШ "Коста Ђукић" започела традиционална акција "Ђаци вас моле – успорите поред школе" београдског "Паркинг сервиса" у којој су представници овог предузећа уз занимљив едукативни програм поделили малишанима флуоресцентне прслуке. У седам младеновачких основних школа данас и сутра флуоресцентне заштитне прслуке добиће 490 ђака првака.

Прслуке су данас добили основци из школа у Влашкој, Великој Крсни као и у ОШ "Свети Сава" и "Коста Ђукић", док ће представници "Паркинг сервиса" сутра обићи Јагњило, Ковачевац и ОШ "Момчило Живојиновић".

Данашњу акцију подржали је и Градска општина Младеновац, а подели прслука присуствовали су Дејан Чокић, заменик председника општине, Драгана Лукач - Зечевић, члан Општинског већа за образовање и Лидија Лекић, шеф Кабинета председника општине.

− Ово је трећа година како настављамо ову акцију и до сада смо обишли шест општина. Планирамо да до краја полугодишта обиђемо још две општине. До сада смо поделили око 4.500 прслука, а данас смо дошли у Младеновац како би малишане обрадовали овим поклонима и једном лепом приредбом − рекао је Будимир Туцовић, извршни директор "Паркинг сервиса".

Дејан Чокић, заменик председника општине, захвалио се "Паркинг сервису" на значајној донацији младеновачким основцима чиме ће деца бити безбеднија на улицама.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.