logo

Актуелности

Додела Уговора избеглим лицима за пакете грађевинског материјала

На основу Јавног позива Комесаријата за избеглице и миграције и Градске општине Младеновац у великој сали општине организована је додела Уговора избеглим лицима за набавку пакета грађевинског материјала.

На Јавни позив пријавило се девет особа, а Комисија је, након увида у документацију и извештаја, утврдила да њих шесторо испуњава услове и донела одлуку о додели пакета помоћи. Вредност пакета грађевинског материјала је од 184.000,00 до 550.000,00 динара.

Избеглим лицима је од 2016. до 2020. године додељено 22 сеоска домаћинства са пакетима грађевинског материјала, 20 пакета грађевиског материјала и 27 пакета екомског оснаживања породица.

Интерно расељеним лицима је за четири године додељено 17 сеоских домаћинства са пакетима грађевинског материјала и 8 пакета грађевиског материјала.

Сваке године додељује се и помоћ у виду хуманитарних пакета хране, огрева и једнократне новчане помоћи за социјално угрожена лица. За 2020. годину поднет је захтев Комесаријату за избеглице за доделу средстава за огрев и једнократну новчану помоћ.

Ugovorizaizbeglice2
Ugovorizaizbeglice3
Ugovorizaizbeglice4
Ugovorizaizbeglice5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.