logo

Актуелности

Бесплатна припрема настава за упис на факултете

 

Градска општина Младеновац организоваће и ове године бесплатну припремну наставу из српског језика и математике за ученике завршних разреда средњих школа за упис на факутете.

Пројекат под називом „Буди своја најбоља инвестиција“ Градска општина Младеновац организује шесту годину за редом а ове године, због актуелне епидемиолошке ситуације, настава ће бити организована путем „онлајн“ платформи.

Припремна настава почиње 6. марта и трајаће 15 недеља. Часови ће се одржавати суботом у периоду од 10 до 11:30 сати. Наставу ће држати професори математике и српског језика и књижевности, Радмило Илић и Биљана Јањић.

Заинтересовани ученици који се још нису пријавили за похађање припремне наставе за упис на факултете, то могу учинити путем мејл адреса: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (matematika) i Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (srpski jezik) ili putem broja telefona 0600184864

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.