logo

Актуелности

Подршка грађанима у процесу имунизације

 

Представници Градске општине Младеновац и младеновачког Црвеног крста и данас су суграђанима делили флајере путем којих могу да се информишу о томе како треба да се понашају након примања прве и друге дозе вакцине против корона вируса. Оне који се нису вакцинисали, упознали су са радом општинског Кол центра и подсетили их на бројеве телефона путем којих могу да добију помоћ у вези са пријавом за вакцинацију.

Они су такође подсетили да је највећи приоритет тренутно имунизација и да је Србија до сада обезбедила више од два милиона вакцина за своје становнике, као и то да грађани Србије могу да бирају између четири вакцине, што нису успеле ни неке од најразвијенијих земаља.

Србија је по броју вакцинација на милион становника на шестом месту у свету и другом у Европи, после Велике Британије. Када је реч о броју оних који су добили другу дозу вакцине на милион становника, Србија је прва у Европи и четврта у свету.

Podrskaimunizaciji1
Podrskaimunizaciji2
Podrskaimunizaciji3
Podrskaimunizaciji4
Podrskaimunizaciji5
Podrskaimunizaciji6
Podrskaimunizaciji7

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.