logo

Актуелности

Почела акција "Очистимо Младеновац"

Почела акција "Очистимо Младеновац"Традиционална акција, "Очистимо Младеновац", коју од прошле године организује Градска општина Младеновац у сарадњи са месним заједницама и волонтерима почела је 10. априла и трајаће до 30. априла. И ове године носиоци акције су Савети месних заједница и сами грађани који желе да узму учешћа у овој пролећној акцији.

Основна идеја акције је мотивација грађана на волонтерски рад у својим месним заједницама превасходно на чишћењу смећа дуж путева и уклањању дивљих депонија. Као оперативни руководилац акције ЈП "ДИП Младеновац" ће финасирати куповину рукавица, кеса за смеће и одвоз смећа на градску депонију. Општинско комунално предузеће ће својом радном снагом и механизацијом помоћи реализацију акције, док ће се све одвијати под надзором комуналне инспекције.

Савети месних заједница су дужни да организују рад на сакупљању смећа, а председници савета су дужни да најкасније до 1. маја 2010. године, сачине детаљан извештај о учешћу њихове месне заједнице у овој акцији, и да то предају ЈП "ДИП Младеновац" које је обавезно да састави коначан извештај до 10. маја 2010. године и достави га Општинском већу градске општине Младеновац.

Општинско веће градске општине Младеновац ће разматрати овај извештај и одлучити о награди за најуспешнију месну заједницу.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.