logo

Актуелности

Улагања у школску инфраструктуру

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић и члан Већа ресорно задужен за образовање, Дејан Степановић, обишли су данас радове на реконструкцији свлачионица и замени столарије у Основној школи „Момчило Живојиновић“.
 
„Школе су упућене на локалну самоуправу и Секретаријат за образовање, а сва средства која се определе за улагање у школску инфраструктуру нама много значе. Улагања у школу су у интересу наших ђака, такође побољшавамо услове рада и боравак у школи деци чинимо лепшим. Наша школа ове године обележава леп јубилеј, 65 година рада. Желимо да и сваку наредну годину обележавамо радовима у школским објектима, како у овој школи, тако и у издвојеним одељењима, рекла је Марина Мишић, директорка ОШ „Момчило Живојиновић.
 
„Тренутно су у току радови на реконструкцији свлачионица у овој школи. Мислим да је то веома важно како би фискултурна сала могла адекватно да се користи.
 
Разговарао сам са директорком, следеће недеље настављамо радове, а захтеви школе односе се на реконструкцију крова објекта у Шепшину, изградњу преградних зидова, тротоара и реконструкцију расвете у издвојеном одељењу у Дубони, а постоји и још неколико захтева који се тичу матичне школе. Улагањем у школски спорт успели смо да помогнемо ученицима да остваре боље резултате на такмичењима. То је за нас лепа вест и наставићемо са улагањима у ову област.
 
Морам да подсетим да смо обновили фискултурне сале у ОШ „Момчило Живојиновић“, ОШ „Свети Сава“, ОШ Живомир Савковић у Ковачевцу, ОШ „Биса Симић“ у Великој Крсни. Такође, желим да најавим да ћемо у наредном периоду изградити фискултурну салу у ОШ „Бора Лазић“ у Влашкој и надам се да ћемо у току ове године успети да завршимо неопходну пројектну документацију,“ рекао је Глишић.
ASKOLA1
ASKOLA2
ASKOLA3
ASKOLA4
ASKOLA5
  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.