logo

Актуелности

Приоритети, приоритети ...

Приоритети, приоритети ...Програм Дирекције за путеве и ове године врло је амбициозан, а по његовој реализацији бројне улице у Београду биће саниране или ће први пут добити асфалт. Како се наводи у саопштењу, ова дирекција годинама уназад води рачуна о равномерном третману свих општина (!?), те настоји да се уради што више и квалитетније и у складу са потребама грађана Београда. Ове године четири милијарде динара из градског буџета биће уложено у више од 550 улица на територији свих градских општина.

− Предлози које нам достављају општине увек су већи од оног што можемо да реализујемо, тако да је тесна сарадња са њима неопходна да бисмо заједно утврдили приоритете. Дешава се и да град процени да је нешто неопходније од оног на чему општине инсистирају, па је зато веома важно ускладити читав програм − казала је Ивана Вулетић, директорка Дирекције за путеве.

Највише улица биће урађено на територији Врачара, чак 73. Звездара ће добити 63 свеже асфалтиране улице, Чукарица 52, Палилула 43, Гроцка 47 и Барајево 42. Око 250 улица први пут ће добити асфалт. Радиће се и на другим општинама према потребама и плану. Нови слој асфалта добиће и приоритети у Лазаревцу, Младеновцу, Сопоту и Раковици.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.