logo

Актуелности

Момировић: Реконструкција надвожњака у Младеновцу добро напредује, извођачи да убрзају темпо

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић обишао је данас локацију реконструкције надвожњака – моста у градској општини Младеновац.
 
,,Задовољан сам напретком радова на реконструкцији моста, који представља капију Шумадије. Овакви мостови не могу само да се шминкају, не може реконструкција да се импровизује. Ми сада градимо хиљаде километара аутопутева, али ако се не заврше овакви пројекти, обилазнице око градова, локални путеве, нећемо испунити наш циљ. Захвалан сам људима из Путева Србије и Страбага и очекујем и да ћемо ово брзо завршити“, рекао је министар Момировић и замолио грађане Младеновца да имају разумевања за радове у току.
 
Председник Градске општине Младеновац Владан Глишић нагласио је да очекује пуштање саобраћаја на овом мосту за неколико недеља и захвалио се ресорном министарству и извођачу радова на посвећености.
 
Реконструкција овог надвожњака – моста у Улици Краља Петра Првог повезује центар Младеновца са путем ка Тополи и налази се на деоници државног пута ИИ А реда бр. 147, Младеновац - Младеновац (Селевац). Дужина надвожњака је 215 метара, од тога сама конструкција је дужине 50 метара, а приступне саобраћајнице са обе стране су дужине 165 метара.
Momirovic2
Momirovic3
Momirovic4
Momirovic5
Momitovic1
  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.