logo

Актуелности

Сајам привреде у Спортском центру

Сајам привреде у Спортском центруУнија послодаваца Србије – Послодавци Младеновца организују Сајам привреде који ће се одржати 17. и 18. септембра у хали Спортског центра у Младеновцу.У оквиру дводневног програма Сајма привреде предвиђено је више активност као што су Округли сто на тему заваривања као основе металске делатности, презентација Националне службе за запошљавање о врстама субвенција послодавцима приликом запошљавања, бројне радионице и скупови привредника.

Како се наводи у саопштењу организатора ове манифестације Сајам привреде ће бити одлична прилика за остваривање међусобних контаката предузећа из Шумадије и других делова Србије и упознавање потенцијала и могућности за инвестирање које нуде град Младеновац и читав подкосмајски регион. Сајам ће такође бити прилика да се на једном месту представе сви природно – економски потенцијали Шумадије и подигне ниво привредне сарадње између малих и средњих предузећа.

Цена изнајмљивања изложбеног простора износи симболичних 700 динара по квадратном метру, а уплаћени износ важи за оба дана одржавања сајма. Такође УПС - Послодавци Младеновца уз помоћ Интернет провајдера БитИнфо из Младеновца, обезбедили су бесплатан бежични Интернет за потребе излагача.

Све податке везане за Сајам привреде Србије –Младеновац 2010. године, можете погледати на интернет презентацији УПС – послодавци Младеновца www.poslodavci-mladenovca.rs или са web адресе Уније послодаваца Србије www.poslodavci.rs

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.