logo

Актуелности

Честитка комшијама

Честитка комшијамаПоводом другог места на ранг листи Домова здравља у Србији, Бранислав Јовановић, председник Градске општине Младеновац, упутио је честитку директорки Дома здравља Сопот, др Славици Симеуновић. Поштован госпођо Симеуновић

Користим прилику да испред Градске општине Младеновац, вама као директорки и запосленима Дома здравља у Сопоту, честитам на вишегодишњем успешном раду. Овогодишње истраживање под покровитељством Министарства здравља које је обухватило све Домове здравља у Србији, а на којем је ваша установа на другом месту, довољно говори о напорима, знању и труду који улажете у стално унапређење квалитета услуга Дома здравља Сопот.

Желим да Вам честитам на високим оценама које добијате већ неколико година за редом, али и да вам се захвалим на помоћи коју вашим присуством пружате деци из младеновачких спортских клубова.

Верујте ми да многи Младеновчани деле моје мишљење када кажем да жалим што наша општина нема таквог стручњака на челу свог Дома здравља.

Желим Вам пуно успеха у даљем раду и надам се да ћемо наставити успешну сарадњу.


С` поштовањем

Бранислав Јовановић
председник градске општине Младеновац

ТЕЛЕГРАМ

За председника Бранислава Јовановића

ХВАЛА. Колектив Дома здравља Сопот

17.11.2010

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.