logo

Актуелности

Пројекат изградње вртића у Јагњилу у сарадњи са Фондацијом "Новак Ђоковић"

 

Председник Градске општине Младеновац Владан Глишић састао се са представницима Фондације “Новак Ђоковић” а главна тема састанка била је уређење просторија МЗ “Јагњило” за потребе вртића у том селу.

“Радимо на захтеву родитеља из Рабровца и Јагњила да се за потребе најмлађих у овим селима отвори вртић како децу више не би водили у објекте који се налазе у самом граду. Данас смо договорили динамику обавеза које ће имти Градска општина Младеновац и онога што ће бити обавеза Фондације “Новак Ђоковић”, а следеће недеље ћемо дефинисати рокове наредних активности на реализацији пројекта.  Уз подршку Секретаријата за образовање Града Београда и Фондације "Новак Ђоковић" очекујем да ћемо веома брзо ући у реализацију пројекта. Отварањем овог вртића у Јагњилу решиће се дугогодишњи проблем родитеља који су своју децу морали да воде у вртиће у граду”, рекао је Глишић.

Fondacijanovak1
Fondacijanovak2
Fondacijanovak3
Fondacijanovak4

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.