logo

Актуелности

Ударнички по ударним рупама

Ударнички по ударним рупамаЕкипе Јавног комуналног предузећа "Београд-пут" од почетка године санирале су ударне рупе на око 80 одсто саобраћајница јавног градског превоза, а истовремено се ради санација на улицама другог приоритета, изјавио је за Беоинфо руководилац одржавања у том предузећу Љубиша Вукадиновић. Према његовим речима, приоритет приликом санација имају саобраћајнице на којима се одвија јавни градски саобраћај, а према досадашњој пракси на овим пословима свакодневно се угради око 100 тона асфалтне масе.

У наредних неколико дана екипе за хитне интервенције ће радити на основу налога Надзорне службе, односно Дирекције за путеве града Београда у свим градским општинама, а највише у Старом граду, Земуну, на Савском венцу, Чукарици, као на ванградским саобраћајницама на територији општина Младеновац , Лазаревац и Гроцка.

Како је истакао Вукадиновић, уз добру организацију радова у веома кратком року екипе ЈКП "Београд-пут" ће санирати најпроблематичније ударне рупе на градским и ванградским саобраћајницама.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.