logo

Друштво

Признање за борбу против наркоманије

Испред Омладинска Културна Организација "Младеновац", председник ове организације Страхиња Стојковић, уручио је захвалницу Градској општини Младеновац и председнику Браниславу Јовановићу за допринос у покровитељству акцији "Младеновац без дроге".

У оквиру пројекта "Младеновац без дроге", Омладинска Културна Организација је од прошле године организовала низ превентивнх предавања на којима су говорили стручњаци из области превенције болести зависности, као и зависници који се налазе на рехабилитацији у Центру за превенцију наркоманије. Такође, ова организација је обавила серију анкетних истраживања међу Младеновачким основцима, средњошколцима и студентима.

Омладинска културна организација основана је у октобру 2010. године, као невладина организација која се бави едукацијом младих и ангазовањем што већег броја људи у јавни и културним дешавањима.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.