logo

Друштво

Кока Кола поклања 45 теретана

Прослављајући 45 година од како је почела производњу у Србији, Кока-кола систем ће ове грађанима поклонити 45 теретана на отвореном, а они сами ће, гласањем одабрати општине у којима ће ове теретане бити грађене

Отварање прве теретане на отвореном предвиђено за септембар, до краја ове године још девет, а преосталих 35 до маја 2014. године.

Пројектом ће бити обухваћене све општине - подељене у три категорије према броју становника на мале, средње и велике. (Младеновац се налази у категорији великих општина)

 

 

Од 1. јуна до краја јула, грађани Србије ће путем сајта

www.45godinausrbiji.rs

моћи да гласају за општину у којој желе да се сагради Кока-кола активна зона, док ће бити изабрано по 15 општина са највећим бројем гласова у свакој категорији, наводи се у саопштењу.

Проглашење победничких општина биће објављено у августу.

На овај начин, у сарадњи са Националном алијансом за локални и економски развој (НАЛЕД) и уз подршку Министарства регионалног развоја и локалне самоуправе, Кока-кола систем на још један начин подржава локалну заједницу у којој дуго и успешно послује, додаје се у саопштењу.

Позивамо све грађане Младеновца и оне који воле Младеновац да гласају !

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.