logo

Друштво

Дубоњци поделили две тоне воћа

 

Хуман гест воћара из Дубоне који су, као и претходних година, поделили малишанима воће изложено на "Данима воћа", недавно одржаној традиционалној манифестацији у овом селу.

Преко две тоне јабука, брескви, нектарина, шљива и грожђа однето је деци из Центра за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској, Дневног боравка за децу и омладину ометену у развоју из Младеновца и младеновачком Удружењу за помоћ ментално недовољно развијеним особама "Делфин".

Предаји воћа присуствовали су и представници градске општине Младеновац, која је помогла одржавање "Дана воћа" - чланови Већа, Сузана Васић, задужена за социјална питања, националне мањине унапређење и заштиту људских и мањинских права и Гордана Димитријевић Бјеличић, задужена за пољопривреду, заштиту животне средине и рурални развој, као и воћари из Дубоне, Јовица Јовановић и Александар Глишић.

 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.