logo

Пољопривреда

Почео пријем захтева за дизел

Ове недеље почео је пријем захтева за регресирани дизел за регистрована пољопривредна газдинства. Право на регресирање имају носиоци породичног пољопривредног газдинства  чије је газдинство уписано у регистар пољопривредних газдинстава.

Регресирање дизела пољопривредници могу остварити на било којој од 323 објеката НИС-ових пумпиу Србији. У Младеновцу то су пумпе на Драпшину и Селтресу.

Пољопривредници узимају фискални рачун у временском периоду од 15.09.2012. до 15.11.2012. на којем мора бити укуцан и одштампан број пољопривредног газдинства. На полеђини фискалног рачуна овлашћени дистрибутер ставља печат, свој потпис и број пољопривредног газдинства, а носилац пољопривредног газдинства свој потпис.

У случају грешке, на рачуну она се исправља само уз оверу печатом радника пумпе. Влада регресира 40 литара по хетктару обрадиве површине.

Дизел гориво Д-2, за јесење радове у пољопривреди у 2012. години регресира се у висини од 72,97 динара по литру, а евродизел   59,07 динара по литру. За евродизел подносилац доставља и фотокопију саобраћајне дозволе на своје име или уговора о коришћењу те машине са саобраћајном дозволом.

Захтеви се могу поднети најкасније до 22.11.2012. године у Управи за трезор, експозитури у Младеновцу, Краља Александра Обреновића 72 (стара зграда СДК). Физичко лице захтев за регрес може поднети само једанпут. Уредба и примерак захтева могу се преузети

ОВДЕ

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.