logo

Спорт

Пехари за школу оријенталног плеса

altШкола оријенталног плеса "Александра ЈоЈо" из Младеновца освојила је два пехара на међународном такмичењу на Златбору. Пут на ово такмичење финансирала је градска општине Младеновац.

Александра Божовић из школе оријенталног плеса "Александра ЈоЈо", каже да школа постоји четири године током којих су имали доста медијских наступа и такмичења.

- Последње такмичење на Златибору "5678 Community" нам је треће такмичење по реду. Донели смо кући два пехара и специјалну награду котизације за такмичење у Будви почетком јуна. Захвални смо општини Младеновац што су нам обезбедили превоз на такмичење на Златибору и прилику да донесемо пеахре и медаље кући. Иначе, наша школица има тридесет чланова подељених у две групе, сениора и јуниора. Оријентални плес постоји већ дуго код нас мада је мање заступљен него у осталим државама. Ово је данас врста уметности и врста плеса где се деца и старије особе правилно развијају, тако да је ово истовремено врста уметности и спорта. Нема никакве везе ни са традицијом, ни са вером, тако да људи не долазе у забуну што се тога тиче. Планирамо да се некако организујемо што се тиче такмичења у Будви и да донесемо кући опет неки пехар, а сви који желе да виде чиме се ова школа бави може доћи на пробе и вежбе у спортски центар "Ми Ми", суботом и недељом од 18,00 сати - рекла је Божовићева.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.