• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести Актуелности
Апел за помоћ Виктору Николићу Штампа
24. јануар 2017.
 

Градска општина Младеновац прикључила се акцији прикупљања средстава за лечење деветогодишњег Виктора Николића из Младеновца, који болује од неурофиброматозе, тумора типа 1.

За својих непуних девет година, Виктор је оперисан пет пута. Тумор му је опет напао нерве и креће се према унутрашњости главе, угрожени су му дисајни путеви и прети опасност од гушења. Викторова породица, отац, мајка и брат, финансијски су исцрпљени, родитељи немају посао, живе као подстанари.

Операција кошта 5.000 евра. Свака помоћ је више него добродошла. Градска општина Младеновац позива јавна предузећа, установе, приватне фирме и све суграђане који могу и колико могу, да добровољним прилозима и учешћем на хуманитарним манифестацијама, помогнемо Викторово излечење. Како нам је рекла Викторова мајка, једино место где се дечаку може помоћи је приватна клиника на челу са проф.др Живорадом Николићем, врхунским хирургом у области максилофацијалне хирургије, краниофацијалне хирургије, естетске хирургије и имплантологије.

***************************

Жиро рачуни :

Девизни рачун : Војвођанска банка
355-3200458864-47
SWIT CODE VBUBRS 22 I IBAN
На име : Виктор Николић
Николе Пашића 2а Младеновац Serbia


Динарски рачун: Војвођанска банка
355-3200458859-62

************************

Сузана Васић, члан Већа градске општине Младеновац, организоваће 7. фебруара од 19,00 сати у сали биоскопа, хуманитарни концерт "Песмом за Виктора" на којем ће учествовати Удружење текстописаца Србије - УТЕКС, са својим члановима Вером Матовић, Миланчетом Радосављевићем, Ером Ојданићем, Бором Дрљачом, Андријом Бајићем, КУД-овима "Прело" и "Бранко Марковић-Ресник" и осталим извођачима.

Члан Већа, Вељко Лукић, организоваће 26. јануара од 22,00 сати, хуманитарну журку у кафеу "Екс центар", а већник Горан Спасојевић, најавио је фудбалску утакмицу са које ће приход бити уплаћен за лечење малог Виктора.