logo

Актуелности

Одржана прва редовна седница Већа

На данашњој, првој редовној седници Већа градске општине Младеновац једногласно и без расправе усвојено је свих пет тачака дневног реда. Веће је, између осталог, усвојило предлог завршног рачуна прошлогодишњег општинског буџета.

Усвојеним Предлогом Одлуке о изменама и допунама Oдлуке о организацији управе градске општине Младеновац предвиђа се укидање Одељења за инспекцијске послове, а оснивање Одељења за грађевинску инспекцију и послове извршења и Одељења за комуналну инспекцију. Такође, предвиђа се и укидање места шефа кабинета.

Веће је као неосноване одбило приговоре невладиних организација Удружења "Родна груда", Друштва за заштиту животиња и Ауто мото друштва "Младеновац". Као неосновани, одбијени су и приговори Одбојкашког клуба "Селтерс" и Клуба ритмичко спортске гимнастике "МИС"

Чланови Већа дали су позитивно мишљење на Информацију о припремљености система противградне заштите на територији Радарског центра "Букуља" за 2012. годину, сачињену од стране Министрарства унутрашњих послова РС, Сектор за ванредне ситуације.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.