logo

Актуелности

Дан отворених врата градске општине Младеновац

 

Представници градске општине Младеновац и општинске Управе разговарали су данас са грађанима Младеновца на штандовима постављеним у главној градској улици.

Председник градске општине Младеновац, заменица председника, чланови Већа и начелници Управе ГО Младеновац, данас су на четири штанда разговарали са суграђанима заинтересованим за области Закона о становању и одржавању зграда, субвениција у пољопривреди и текућим инвестиционим пројектима који се реализују на територији наше општине.

Грађани су могли да дају своје сугестије и да се информишу о Закону о становању и одржавању зграда усвојеним крајем прошле године a којим се предвиђају решења која треба да омогуће минимум одржавања сваке зграде. Представљене су субвенције за пољопривреду које дају општина Младеновац и град Београд као и текући и будући инфраструктурни радови на територији наше општине.

Пракса "општине отворених врата" наставиће се и убудуће на теме које буду највише интересовале грађане Младеновца.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.