logo

Актуелности

Састанак са представницима Месних заједница

altПоводом израде општинског буџета за 2019. годину данас је одржан састанак са представницима Савета месних заједница са територије општине Младеновац.

Састанку су присуствовали начелници општинских служби који су са представницима месних заједница разговарали о досадашњим искуствима у буџетском финансирању месних заједница као и унапређењу сарадње између градске општине и месних заједница. Такође, било је речи о коришћењу и поштовању пуног правног оквира којим располажу месне заједнице, а који се односи на доношење финансијских планова и програма и предлагању мера за развој и унапређење комуналних и других делатности. Договорено је да на следећем састанку представници Савета месних заједница припреме предлоге и приоритете за развој инфраструктуре како би исти били планирани током израде буџета за 2019. годину.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.