logo

Актуелности

Реконструкција државног пута Младеновац – Смедеревска Паланка

alt

Eкипе предузећа „Штрабаг“ изводе радове на реконструкцији коловоза на државном путу Младеновац – Смедеревска Паланка, у дужини од 5500 метара. Радове је обишао председник градске општине Младеновац, Владан Глишић.
"Реконструкцијом овог дела државног пута, који је био у веома лошем стању, решавамо вишедеценијски проблем. Имајући у виду да је реч о веома фреквентној деоници, овај пројекат је од великог значаја, не само за становнике општина Младеновац и Смедеревска Паланка, рекао је Глишић.
Градска општина Младеновац започела је велики пројекат помоћу којег ће бити изграђено више од 30 километара нових путева.
„Радови ће почети већ крајем недеље и ја се надам да ћемо до краја године завршити пројекат асфалтирања некатегорисаних путева на територији општине Младеновац. Осим асфалтирања, тренутно изводимо радове на изградњи водоводне мреже у МЗ „Велика Крсна“ у засеоку Ћосићи, као и проширење канализационе мреже у Ливадарској улици у МЗ „Кораћица“. Након тога, започећемо пројекат изградње канализационе мреже у МЗ „Драпшин“, додао је Глишић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.