logo

Aktuelnosti

Реконструкција државног пута Младеновац – Смедеревска Паланка

alt

Eкипе предузећа „Штрабаг“ изводе радове на реконструкцији коловоза на државном путу Младеновац – Смедеревска Паланка, у дужини од 5500 метара. Радове је обишао председник градске општине Младеновац, Владан Глишић.
"Реконструкцијом овог дела државног пута, који је био у веома лошем стању, решавамо вишедеценијски проблем. Имајући у виду да је реч о веома фреквентној деоници, овај пројекат је од великог значаја, не само за становнике општина Младеновац и Смедеревска Паланка, рекао је Глишић.
Градска општина Младеновац започела је велики пројекат помоћу којег ће бити изграђено више од 30 километара нових путева.
„Радови ће почети већ крајем недеље и ја се надам да ћемо до краја године завршити пројекат асфалтирања некатегорисаних путева на територији општине Младеновац. Осим асфалтирања, тренутно изводимо радове на изградњи водоводне мреже у МЗ „Велика Крсна“ у засеоку Ћосићи, као и проширење канализационе мреже у Ливадарској улици у МЗ „Кораћица“. Након тога, започећемо пројекат изградње канализационе мреже у МЗ „Драпшин“, додао је Глишић.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.