logo

Актуелности

Општи позив за увођење у војну евиденцију

altМинистарство одбране позива сва лица мушког пола, рођена 2002. године и старијих годишта, која нису уведена у војну евиденцију, да се јаве у Центар Министарства одбране за локалну самоуправу Младеновац, ул. Космајска бр. 3.

Увођење у војну евиденцију вршиће се сваког радног дана, у периоду од 14. јануара до 28. фебруара 2018. године, од 09.00 до 15.00 часова.

Регрут који се уводи у војну евиденцију треба да понесе личну карту.

Уколико не поседује личну карту, на увид понети другу јавну исправу из које се може утврдити идентитет, а у иностранству важећу путну исправу.

Регрути који борави у иностранству дужни су да се ради увођења у војну евиденцију јаве надлежном дипломатско-конзуларном представништву Републике Србије.

Детаљније информације о увођењу у војну евиденцију потражите на сајту Минисарства одбране где можете и преузети Упитник за увођење регрута у војну евиденцију (Образац Воб-0) и Пријаву података о регруту - војном обвезнику (Образац Оријава ДКП): http://www.mod.gov.rs/lat/10525/uvodjenje * http://www.mod.gov.rs/eng/10525/uvodjenje


Центар Министарства одбране за локалну самоуправу Младеновац

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.