logo

Aktuelnosti

Општи позив за увођење у војну евиденцију

altМинистарство одбране позива сва лица мушког пола, рођена 2002. године и старијих годишта, која нису уведена у војну евиденцију, да се јаве у Центар Министарства одбране за локалну самоуправу Младеновац, ул. Космајска бр. 3.

Увођење у војну евиденцију вршиће се сваког радног дана, у периоду од 14. јануара до 28. фебруара 2018. године, од 09.00 до 15.00 часова.

Регрут који се уводи у војну евиденцију треба да понесе личну карту.

Уколико не поседује личну карту, на увид понети другу јавну исправу из које се може утврдити идентитет, а у иностранству важећу путну исправу.

Регрути који борави у иностранству дужни су да се ради увођења у војну евиденцију јаве надлежном дипломатско-конзуларном представништву Републике Србије.

Детаљније информације о увођењу у војну евиденцију потражите на сајту Минисарства одбране где можете и преузети Упитник за увођење регрута у војну евиденцију (Образац Воб-0) и Пријаву података о регруту - војном обвезнику (Образац Оријава ДКП): http://www.mod.gov.rs/lat/10525/uvodjenje * http://www.mod.gov.rs/eng/10525/uvodjenje


Центар Министарства одбране за локалну самоуправу Младеновац

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.