logo

Актуелности

Надвожњак од сутра отворен за саобраћај


Како нам је данас најавио Бранислав Јовановић, председник општине Младеновац, надвожњак ће сутра увече бити отворен за саобраћај. Радови на самој мостарској конструкцији и лежишту које је било оштећено су завршени тако да саобраћај може да се пусти. Остатак посла се наставља, пре свега на стављању нових светиљки, фарбању ограде и свему што не омета саобраћај.

Иначе, радови вредни преко 28 милиона динара на обнови надвожњака почели су 10. јуна, а због безбедности радника и квалитета обављања посла, надвожњак је морао бити затворен за саобраћај, док су пешаци преко моста несметано прелазили. Пројекатом је предвиђена санација главног стуба, замена дилатација на главној и прилазној конструкцији, замена лежишта, одвод воде са коловоза, поправка челичне конструкције и асфалтирање коловоза и тротоара.

Надзор радова врши ЈП "ДИП – Младеновац", као и надлежне службе ЈП "Железнице Србије". Садашњи мост преко којег свакодневно прелази хиљаде возила и пешака изграђен је пре скоро 40 година на месту тадашњег старог железничког моста.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.