logo

Aktuelnosti

Надвожњак од сутра отворен за саобраћај


Како нам је данас најавио Бранислав Јовановић, председник општине Младеновац, надвожњак ће сутра увече бити отворен за саобраћај. Радови на самој мостарској конструкцији и лежишту које је било оштећено су завршени тако да саобраћај може да се пусти. Остатак посла се наставља, пре свега на стављању нових светиљки, фарбању ограде и свему што не омета саобраћај.

Иначе, радови вредни преко 28 милиона динара на обнови надвожњака почели су 10. јуна, а због безбедности радника и квалитета обављања посла, надвожњак је морао бити затворен за саобраћај, док су пешаци преко моста несметано прелазили. Пројекатом је предвиђена санација главног стуба, замена дилатација на главној и прилазној конструкцији, замена лежишта, одвод воде са коловоза, поправка челичне конструкције и асфалтирање коловоза и тротоара.

Надзор радова врши ЈП "ДИП – Младеновац", као и надлежне службе ЈП "Железнице Србије". Садашњи мост преко којег свакодневно прелази хиљаде возила и пешака изграђен је пре скоро 40 година на месту тадашњег старог железничког моста.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.