logo

Актуелности

ОРГАНИЗОВАН ПРЕВОЗ ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА ЗА БЕОГРАД

alt

Следећи поласци аутобуса који ће да превезу здравствене раднике из Младеновца у Београд биће организован данас у 17 сати и 30 минута са Ластине аутбуске станице, како би стигли на своја радна места они чија смена почиње од 19 сати. Аутобуси развозе раднике по установама у којима раде, а Ластин оператер у аутобусу узима податке од запослених да би се организовао и њихов повратак у Младеновац.

По наредби команданта Штаба за ванредне ситуације, Владана Глишића, општина Младеновац организовала је аутобуски превоз за медицинске раднике са територије општине који су запослени у Београду након што је потпуно укинут јавни превоз, како пацијенти не би били ускраћени лечења и неге.

Уколико из Градског штаба за ванредне ситуацје не стигну другачије наредбе и инструкције, општина ће по истом распореду превозити здравствене раднике и сутра.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.