logo

Актуелности

Волонтери општине Младеновац - солидарношћу против свих изазова

alt

Председник градске општине Младеновац и командант Штаба за ванредне ситуације, Владан Глишић, обишао је данас Спортско рекреациони центар у којем волонтери општине Младеновац пакују пакете хране и хигијене који се потом дистрибуирају грађанима. Просторије ове установе, као и сам прилаз објекту, потпуно су припремљени за овај посао имајући у виду да се дезинфикују у адекватним временским интервалима, а дезинфекција је извршена и пре него што је простор приведен овој намени.

Глишић се захвалио волонтерима који свакодневно пакују пакете намењене угроженим Младеновчанима, који су ову врсту помоћи затражили преко општинског Кол центра или повереника Цивилне заштите, као и волонтерима који ове пакете дистрибуирају грађанима.
Он је на терен испратио четрдесет волонтера подељених у двадесет екипа који су се за овај посао пријавили са жељом да покажу солидарност и помогну својим старијим и угроженим суграђанима. Како су истакли, циљ им је да, афирмишући оно најплеменитије у људима, кроз бригу и подршку онима којим је помоћ у овом тренутку најпотребнија, допринесу промени у сопственим животима и животима својих суграђана, да једном, када прође изазов са којим смо суочени, сви заједно постанемо бољи људи.

Глишић се захвалио њима али и осталим волонтерима који свакодневно достављају храну и лекове старијим и болесним суграђанима, раде у кол центру, као и свим Младеновчанима који се свакодневно јављају и нуде помоћ у овим тешким данима.

Општина Младеновац до сада је поделила више од 2200 пакета хране и хигијене као прву помоћ суграђанима након проглашења ванредног стања.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.