logo

Актуелности

Општина Младеновац почела поделу пакета пензионерима са примањима мањим од 30.000 динара

alt

Градска општина Младеновац почела је поделу пакета помоћи пензионерима слабијег материјалног стања, са примањима мањим од 30.000 динара, које је обезбедио Град Београд у сарадњи са Привредном комором Београда.

Помоћ у виду основних животних намирница и средстава за хигијену добиће близу 9000 младеновачких пензионера.
„Простор младеновачког Спортског центра, одакле се дистрибуирају пакети, претходно је дезинфикован од стране Завода за биоциде, а такође су испоштоване све хигијенске процедуре током паковања. Пакете ће пензионерима допремати волонтери, остављајући их испред врата, уз претходну најаву телефоном.
Сваки пакет садржи тринаест основних намирница – килограм брашна и шећера, литар уља, паштету, месни нарезак, кафу, чај, супу, детерџент, сапун, тоалет-папир.

Пре помоћи која је стигла из Града, најугроженијим грађанима општина Младеновац прискочила је у помоћ са пакетима хране и хигијене одмах по увођењу ванредног стања и до сада је подељено више од 3000 таквих пакета.

 

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.