logo

Aktuelnosti

Opština Mladenovac počela podelu paketa penzionerima sa primanjima manjim od 30.000 dinara

alt

Gradska opština Mladenovac počela je podelu paketa pomoći penzionerima slabijeg materijalnog stanja, sa primanjima manjim od 30.000 dinara, koje je obezbedio Grad Beograd u saradnji sa Privrednom komorom Beograda.

Pomoć u vidu osnovnih životnih namirnica i sredstava za higijenu dobiće blizu 9000 mladenovačkih penzionera.
„Prostor mladenovačkog Sportskog centra, odakle se distribuiraju paketi, prethodno je dezinfikovan od strane Zavoda za biocide, a takođe su ispoštovane sve higijenske procedure tokom pakovanja. Pakete će penzionerima dopremati volonteri, ostavljajući ih ispred vrata, uz prethodnu najavu telefonom.
Svaki paket sadrži trinaest osnovnih namirnica – kilogram brašna i šećera, litar ulja, paštetu, mesni narezak, kafu, čaj, supu, deterdžent, sapun, toalet-papir.

Pre pomoći koja je stigla iz Grada, najugroženijim građanima opština Mladenovac priskočila je u pomoć sa paketima hrane i higijene odmah po uvođenju vanrednog stanja i do sada je podeljeno više od 3000 takvih paketa.

 

altalt

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.