logo

Актуелности

Бесконтактни топломери за младеновачке здравствене установе, домове за старе и комунално предузеће

alt

Штаб за ванредне ситуације градске општине Младеновац обезбедио је бесконтактне мераче телесне температуре немачког произвођача "Geratherm" који су намењени потпуно безбедном, хигијенском, брзом и поузданом мерењу температуре.
У циљу превенције ширења заразе Ковид 19, три топломера обезбеђена су за службе младеновачког Дома здравља и по један за Специјалну болницу за интерне болести, Јавно комунално предузеће "Младеновац", Геронтолошки центар Младеновац, Дом за смештај и негу одраслих и старијих особа "Свети Никола" и Дом за старе особе "Луг".

Командант Штаба, Владан Глишић, обишао је данас младеновачко Комунално предузеће, Болницу и Дом здравља и њиховим представницима уручио бесконтактне топломере, које ће сутра добити и три установе за смештај старијих особа.

"Ово је још једна од мера превенције ширења вируса Ковид 19. Верујем да ћемо редовним контролисањем телесне температуре особа приликом уласка у ове установе бити корак испред и уочити евентуална фебрилна стања. У овом тренутку то може бити од пресудне важности за спречавање ширења заразе.
Како бисмо истрајали на овом путу потребно је да се придржавамо свих прописаних мера превенције и да се понашамо одговорно." рекао је Глишић.

Директори установа, којима су данас уручени бесконтактни топломери, захвалили су се команданту Штаба, Владану Глишићу, на посвећеној борби и пруженој подршци.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.