logo

Актуелности

Да заједно радимо и градимо - за децу Велике Крсне

alt

Екипе ЈКП Београд пут приводе крају асфалтирање Ратарске улице у МЗ Велика Крсна у дужини од 650 метара. Мештани овог дела Велике Крсне, после много година, коначно су добили асфалт.

Радове је обишао председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, који је том приликом подсетио да је у овом младеновачком селу у последње четири године асфалтирано више од дванаест километара путева, а више од четрнаест километара пресвучено каменом подлогом, као и да је изграђено више од тридесет километара земљаних путева и више од осам километара водоводне мреже. Глишић је такође додао да је за децу Велике Крсне, у насељу Дреновача, изграђено дечије игралиште и адаптиране просторије предшколске установе. Такође, изграђена је гасификациона мрежа не територији читавог села.

Подршка грађана Велике Крсне нам је важна да бисмо наставили са започетим пројектима како би Младеновац био по мери свих грађана општине. Чинимо Младеновац лепшим градом за добробит наше деце, за бољу будућност и насмејана лица свих грађана. Имамо планове за Велику Крсну до 2025. године и сигуран сам да ћемо их уз Вашу помоћ реализовати. Изградићемо водовд на територији целог села, асфалтираћемо преостале улице, изградићемо земљане и атарске путеве, изградити пешачку стазу од улаза у Велику Крсну до центра села, рекао је Глишић.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.