logo

Aktuelnosti

Da zajedno radimo i gradimo - za decu Velike Krsne

alt

Ekipe JKP Beograd put privode kraju asfaltiranje Ratarske ulice u MZ Velika Krsna u dužini od 650 metara. Meštani ovog dela Velike Krsne, posle mnogo godina, konačno su dobili asfalt.

Radove je obišao predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, koji je tom prilikom podsetio da je u ovom mladenovačkom selu u poslednje četiri godine asfaltirano više od dvanaest kilometara puteva, a više od četrnaest kilometara presvučeno kamenom podlogom, kao i da je izgrađeno više od trideset kilometara zemljanih puteva i više od osam kilometara vodovodne mreže. Glišić je takođe dodao da je za decu Velike Krsne, u naselju Drenovača, izgrađeno dečije igralište i adaptirane prostorije predškolske ustanove. Takođe, izgrađena je gasifikaciona mreža ne teritoriji čitavog sela.

Podrška građana Velike Krsne nam je važna da bismo nastavili sa započetim projektima kako bi Mladenovac bio po meri svih građana opštine. Činimo Mladenovac lepšim gradom za dobrobit naše dece, za bolju budućnost i nasmejana lica svih građana. Imamo planove za Veliku Krsnu do 2025. godine i siguran sam da ćemo ih uz Vašu pomoć realizovati. Izgradićemo vodovd na teritoriji celog sela, asfaltiraćemo preostale ulice, izgradićemo zemljane i atarske puteve, izgraditi pešačku stazu od ulaza u Veliku Krsnu do centra sela, rekao je Glišić.

alt alt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.