logo

Актуелности

Подршка старим занатима


Министарство трговине у услуга Републике Србије покренуло је Пројекат "Подршка очувању и унапређењу старих заната" . Циљ пројекта је стварање интернет адресара старих занатлија која ће бити доступна свима 24 часа дневно, са свим потребним подацима о појединцима и фирмама који се баве старим занатима.

Када се нађу у бази података, Минстарство трговине ће старим занатлијама помоћи у организацији манифестација, сајмова и презентација као и у представљању њиховог рада и производа у земљи и иностранству. Такође, предвиђено је и финансирање опремања просторија и набавке средстава за привреднике који се баве старим занатима.

Општина Младеновац ће помоћи у прикупљању податка о свима који се баве традиционалним народним стваралаштвом у нашој општини и доставити их Министарству трговине и услуга.

Зато, како би ваш рад постао доступан и видљив свима у Србији и иностранству, Општина Младеновац позива све који се баве старим и уметничким занатима као и кућном радиношћу да се јаве на телефон 8241 - 619 или дођу лично у зграду Општине Младеновац, Јанка Катића 6, у канцеларију број 32.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.