logo

Актуелности

Испостава комуналне полиције почетком следеће године у Младеновцу

Како би Младеновчанима био обезбеђен бољи комунални ред, Комунална полиција града Београда ускоро ће отворити испоставу и у Градској општини Младеновац.

О свим детаљима у вези са отварањем одељења у Младеновцу председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, разговарао је са начелником Комуналне полиције Иваном Дивцем. На радном састанку је било речи о томе које ће просторије користити Комунална полиција, а такође су прецизирани рокови и договорене остале појединости у вези са почетком рада ове службе у Младеновцу.

Како је планирано, грађанима ће на располагању бити 60 комуналних полицајаца распоређених по сменама.

Отварање испоставе у Младеновцу показује решеност да се, у сарадњи са грађанима, брже и ефикасније решавају проблеми у циљу успостављања бољег комуналног реда. Комунална милиција ће лакше и брже интервенисати по позиву грађана који ће моћи да се обраћају 24 сата дневно.

Komunalnamilicija1
Komunalnamilicija2
Komunalnamilicija3
Komunalnamilicija4

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.