logo

Актуелности

За безбеднији Младеновац

 Државни секретар у Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић и председник Градске општине Младеновац Владан Глишић обишли су данас радове у улици Светолика Ранковића у Младеновцу.

„Безбедност учесника у саобраћају нам је на првом месту, а изградњом тротоара на делу државног пута 25, грађани Младеновца који користе ову деоницу, нарочито најмлађи, биће знатно безбеднији. Прошле године је изграђена пешачка стаза са друге стране улице Светолика Ранковића, а ово сада што се ради је практично наставак тог пешачког коридора. Изменама које су предвиђене новим саобраћајним пројектом Јавног предузећа „Путеви Србије“, на овом делу пута биће обележено неколико нових пешачких прелаза који ће грађанима омогућити безбеднију пешачку комуникацију, а на критичним тачкама саобраћај ће бити успорен.“ рекао је Миличковић.
„После неколико деценија чекања гради се тротоар на делу улице Светолика Ранковића. Реч је о деоници на којој су пешаци годинама уназад били небезбедни. Овај део тротоара на којем се сада изводе радови, од некадашњег ресторана „Сутјеска“ до аутосервиса „Цитроен“, дугачак је приближно пет стотина метара. Оно што могу да најавим је да ће ускоро почети и радови на изградњи тротоара у Немањиној улици у Рајковцу, од цркве до центра села, као и да ћемо у наредном периоду градити тротоаре у месним заједницама Међулужје, Село Младеновац и Дубона“, истакао је Глишић.
Rajkovac Trotoar 1
Rajkovac Trotoar2
Rajkovac Trotoar3
Rajkovac Trotoar4
Rajkovac Trotoar5
 
  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.