logo

Aktuelnosti

Za bezbedniji Mladenovac

 Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Milosav Miličković i predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić obišli su danas radove u ulici Svetolika Rankovića u Mladenovcu.

„Bezbednost učesnika u saobraćaju nam je na prvom mestu, a izgradnjom trotoara na delu državnog puta 25, građani Mladenovca koji koriste ovu deonicu, naročito najmlađi, biće znatno bezbedniji. Prošle godine je izgrađena pešačka staza sa druge strane ulice Svetolika Rankovića, a ovo sada što se radi je praktično nastavak tog pešačkog koridora. Izmenama koje su predviđene novim saobraćajnim projektom Javnog preduzeća „Putevi Srbije“, na ovom delu puta biće obeleženo nekoliko novih pešačkih prelaza koji će građanima omogućiti bezbedniju pešačku komunikaciju, a na kritičnim tačkama saobraćaj će biti usporen.“ rekao je Miličković.
„Posle nekoliko decenija čekanja gradi se trotoar na delu ulice Svetolika Rankovića. Reč je o deonici na kojoj su pešaci godinama unazad bili nebezbedni. Ovaj deo trotoara na kojem se sada izvode radovi, od nekadašnjeg restorana „Sutjeska“ do autoservisa „Citroen“, dugačak je približno pet stotina metara. Ono što mogu da najavim je da će uskoro početi i radovi na izgradnji trotoara u Nemanjinoj ulici u Rajkovcu, od crkve do centra sela, kao i da ćemo u narednom periodu graditi trotoare u mesnim zajednicama Međulužje, Selo Mladenovac i Dubona“, istakao je Glišić.
Rajkovac Trotoar 1
Rajkovac Trotoar2
Rajkovac Trotoar3
Rajkovac Trotoar4
Rajkovac Trotoar5
 
  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.