logo

Актуелности

Нова улагања у основну школу "Свети Сава"

 

На позив директора Основне школе „Свети Сава“, Милисава Томчића, председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, обишао је данас ову образовну установу.

Том приликом било је речи о улагањима у ову установу као и о актуелним плановима.

„Захваљујући Градском секретаријату за образовање, у набавку нове опреме и инфраструктурне радове у ову основну школу од почетка године уложено је близу 5.000.000 динара.

У свим учионицама стари орамри су замењени новим, набављено је 20 нових рачунара и уређен је кабинет за технику и технологију који је и опремљен новим машинама. Стари гелендери су замењени новим као и ормари на првом спрату који служе за излагање радова ученика.

Општина Младеновац је у претходном периоду уложила значајна средства захваљујући чему ученици данас имају много боље услове за рад.

У плану је да у наредном периоду врата на фискултурној сали заменимо новим ПВЦ вратима, да реконструишемо ограду око школе као и да санирамо кровове у издвојеним одељењима.

Искористио бих прилику да се захвалим Секретаријату за образовање и Градској општини Младеновац, као и председнику Глишићу, на подршци коју нам констатно пружају," рекао је Томчић.

Томчић је овом приликом подсетио да је школа 2016. године комплетно реконструисана, да ученици имају нову фискултурну салу, као и да је у издвојена одељења коначно уведено грејање и да су ови објекти добили нове тоалете.

Глишић је напоменуо да ће општина Младеновац и у наредном периоду улагати у школску инфраструктуру како би ученици имали још боље услове за рад.

Ulaganjesvetisava1
Ulaganjesvetisava2
Ulaganjesvetisava3
Ulaganjesvetisava4

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.