logo

Aktuelnosti

Nova ulaganja u osnovnu školu "Sveti Sava"

 

Na poziv direktora Osnovne škole „Sveti Sava“, Milisava Tomčića, predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, obišao je danas ovu obrazovnu ustanovu.

Tom prilikom bilo je reči o ulaganjima u ovu ustanovu kao i o aktuelnim planovima.

„Zahvaljujući Gradskom sekretarijatu za obrazovanje, u nabavku nove opreme i infrastrukturne radove u ovu osnovnu školu od početka godine uloženo je blizu 5.000.000 dinara.

U svim učionicama stari oramri su zamenjeni novim, nabavljeno je 20 novih računara i uređen je kabinet za tehniku i tehnologiju koji je i opremljen novim mašinama. Stari gelenderi su zamenjeni novim kao i ormari na prvom spratu koji služe za izlaganje radova učenika.

Opština Mladenovac je u prethodnom periodu uložila značajna sredstva zahvaljujući čemu učenici danas imaju mnogo bolje uslove za rad.

U planu je da u narednom periodu vrata na fiskulturnoj sali zamenimo novim PVC vratima, da rekonstruišemo ogradu oko škole kao i da saniramo krovove u izdvojenim odeljenjima.

Iskoristio bih priliku da se zahvalim Sekretarijatu za obrazovanje i Gradskoj opštini Mladenovac, kao i predsedniku Glišiću, na podršci koju nam konstatno pružaju," rekao je Tomčić.

Tomčić je ovom prilikom podsetio da je škola 2016. godine kompletno rekonstruisana, da učenici imaju novu fiskulturnu salu, kao i da je u izdvojena odeljenja konačno uvedeno grejanje i da su ovi objekti dobili nove toalete.

Glišić je napomenuo da će opština Mladenovac i u narednom periodu ulagati u školsku infrastrukturu kako bi učenici imali još bolje uslove za rad.

Ulaganjesvetisava1
Ulaganjesvetisava2
Ulaganjesvetisava3
Ulaganjesvetisava4

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.