logo

Актуелности

Помоћ спортским центрима на територији Београда

Помоћ спортским центрима на територији Београда Закључком градоначелника Београда, спортским центрима на територији Београда, међу којима је и младеновачки СРЦ "Љубомир Ивановић - Геџа", издвојена је помоћ у износу од 3,46 милиона динара. Како је за Беоинфо рекао Аца Ковачевић, градски секретар за спорт и омладину, средства су намењена за реализацију програма активности везаних за летњи распуст, односно за рад и припрему базена у једанаест спортских центара.

– Новац ће бити искоришћен за покриће дела трошкова и одржавања базена у овим спортским центрима. То је један вид новчане помоћи града која се издваја сваке године, с обзиром на то да је улаз на базене за ученике основних и средњих школа бесплатан сваке среде током летње сезоне, уз ђачку књижицу – казао је Ковачевић.

Новчану помоћ добили су спортски центри "Ташмајдан", "Бањица", "Нови Београд", "Олимп – Звездара", "Колубара", "Обреновац", "Врачар", "Пинки", "Младеновац", "Кошутњак" и Градски центар за физичку културу.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.