logo

Друштво

Малишани у Белом двору

Поводом Ускрса у Белом двору се одржавају пријеми за више од хиљаду деце.

На иницијативу Комесаријата за избеглице и миграције и градске општине Младеновац, малишани из наше општине били су гости јучерашњег пријема који је организовао принц Александар Карађорђевић са супругом Катарином.

На пријему коме су присуствовали амбасадор Аустралије, Џулијан Фини и епископ ремезијански Андреј, за око 300 деце из Младеновца, Кикинде, Панчева, Сремске Каменице Аде и Београда организована је додела пакетића.

 

 

Комесаријат за избеглице и миграције је позвао децу школског узраста из Младеновца да присуствују овој свечаности.

Надлежни у основним школама "Момчило Живојиновић", "Коста Ђукић", "Свети Сава" и "Живомир Савковић" су на предлог градске општине Младеновац одабрали малишане који су у организацији Повереништва за избеглице ГО Младеновац посетили Бели двор и учествовали на прослави.

После пријема Белом двору, деци је организована посета зоолошком врту.

Принц Александар Карађођевић се захвалио свима на помоћи, додајући да се додела пакетића за малишане традиционално организује пред божићне и ускршње празнике.

 

 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.